kaupunginosasivusto
 
TIETOJA ALUEESTA

Asukasyhdistykset

Huhtasuon asukasyhdistys ry http://www.saunalahti.fi/arinu/ay_sivut/ayindex.htm
Puheenjohtaja: Vähä-Luomi Riitta Sudenmarjakuja 6 40340 JYVÄSKYLÄ Koti 282116 matkapuh. 0400 645643 riitta.vaha-luomi@metso.com

Minun Huhtasuoni (kirja)

Kirja Minun Huhtasuoni julkaistiin Huhtasuon Asukasyhdistyksen 25-vuotisjuhlissa. Kirjaa on ollut kirjoittamassa yksi asuinalueen ns. "alkuasukas" sekä Jyväskylän yliopistolta yksi historian tutkija. Kirjaa on saatavilla Huhtakeskuksesta asukasyhdistyksen kirpputorilta.

Huhtasuonkisa (Huki)

Urheiluseura Huhtasuonkisa (Huki) ylläpitää asuinalueella ilmestyvää Huhtasuonlehteä. Hukilla on myös pelikioski/kahvila Kangaslammen ostoskeskuksessa. Hukin päälajina on jalkapallo. Talvisin löytyy myös lentopalloa ym..

Työttömyyden hoito

Huhtasuo projekti
Huhtasuo-projekti on asuinalueen kehittämishanke. Sen tavoitteena on lisätä osallistujien aktiivisuutta mm. työnhaussa ja auttaa Huhtasuon asukkaita löytämään oman kaupunginosansa mahdollisuudet ja keinot käyttää niitä hyväkseen. Projekti pyrkii edistämään huhtasuolaisten työllistymistä ja tukemaan heidän kiinnittymistä erilaisiin elämän laatua parantaviin verkostoihin. Huhtasuo-projekti toimii ajalla 1.1.2001 – 31.12.2003. Se on jatkoa vuonna 1997 käynnistetylle Huhtasuo 2000 -projektille, joka oli asuinalueen kehittämisohjelma.

Huhtasuo-projektin taustalla on alueen toimijoiden perustamat yhteisöt: Huhtasuon Asa ry (Huhtasuon Asukasyhdistys ry, Sulun Kiinteistönhoito Oy ja Huhtasuon Kisa ry) sekä Huhtasuo 2000 -kehittämisosuuskunta (Huhtasuon Asukasyhdistys ry, Sulun Kiinteistönhoito Oy ja Huhtasuon Kisa ry). Rahoitusta projekti saa ESR:n tavoite 3 -ohjelmasta, Keski-Suomen TE-keskukselta, Sosiaali- ja terveysministeriöltä sekä RAY:lta.

Huhtasuon Kylätoimisto
Nevakatu 1 40340 JYVÄSKYLÄ Asiakaspalvelupiste (014) 282 405 fax (014) 282 437 sähköposti: toimisto@huhtasuoprojekti.net
Huhtasuo projektin omat www-sivut: http://www.huhtasuoprojekti.net

Kuvia Huhtasuolta

Huhtasuon asukasyhdistyksen sivuilta löydät kuvia Huhtasuolta. http://www.saunalahti.fi/arinu/ay_sivut/ayindex.htm